Om oss

Vi är stolta över att vara en samlande kraft och en plattform för engagemang, kunskap och kompetens inom sökhundsområdet. Vårt huvudsyfte är att erbjuda dig, som uppdragsgivare, tillgång till de bästa sökhundsekipagen, oavsett ditt specifika behov.

Branschorganisationen för sökhundar

Tanken att starta en branschorganisation uppstod när det kom en mängd frågor från olika uppdragsgivare. Det var en utmaning att hitta svar i en marknad som saknade reglering och där aktörerna agerade på olika sätt. Vår målsättning är därför att förenkla för dig som uppdragsgivare genom att samla de främsta aktörerna på ett ställe, där vi säkerställer att de uppfyller kraven åt dig.

Tjänstbarhetsbedömningar

Tjänstbarhetsbedömningarna görs av alla medlemsföretagen och är skräddarsydda för varje inriktning och deras specifika krav. Där bedöms både hundens och förarens kompetens samt deras samarbete. Bedömarna arbetar professionellt inom sina respektive områden, ofta med en yrkesutbildning i ryggen, och har därför både omfattande erfarenhet och djup förståelse för de krav som måste uppfyllas för att arbeta professionellt.

För att få information om de olika tjänstbarhetsbedömningarna, kontakta oss.

Vårt team

Styrelsemedlemmar

Vårt team består av experter inom olika områden som samarbetar för att driva vår organisation framålt. Varje medlem i vårt team har en unik uppsättning färdigheter och erfarenheter som berikar vår verksamhet och hjälper oss att möta utmaningarna och möjligheterna som vi står inför.

Per Johansson
Ordförande

Med ett omfattande engagemang för samhällsfrågor har Per arbetat i 25 år som generalsekreterare för Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle.

Maria Delin
Generalsekreterare

Med en gedigen erfarenhet som hundförare åt både Försvarsmakten och Tullverkets brottsbekämpning, bringar hon värdefull erfarenhet och kompetens till vår organisation.

Fia Salmin
Ekonomiansvarig

Fia har ett stort engagemang och ett genuint hundintresse. Hennes strukturerade och noggranna arbete säkerställer att inga viktiga detaljer glöms när det gäller ekonomi och medlemsfrågor.

Lars Hansson
Ledamot

Nybliven pensionär som tidigare arbetade som nationell specialist inom narkotikafrågor på Tullverket och har suttit med vid flertalet statliga utredningar inom narkotikafrågor.

Anna Svärdenborn
Ledamot

Med sin bakgrund inom försäkringsbranschen tillför Anna värdefulla insikter som främjar det preventiva arbetet med hund för att minimera skador och incidenter för företag och skolor.

Våra stolta sponsorer

Nyfiken på att höra mer?

Läs mer om våra tjänster och kontakta något av våra medlemsföretag.