Sponsorer

Vi är en del av världens mest ambitiösa handlingsplan för hållbar utveckling, FN:s Agenda 2030. En unik global plan för att bygga en mer hållbar, rättvis och bättre värld för alla. Vill du också vara med?

Sponsra en skola med narkotikasök 

Vi har valt att bidra genom att vara en aktör för att bidra till en narkotikafri skolmiljö. Barn och ungdomar har rätt till en skola fri från narkotika, och nu har du också möjlighet att stödja det genom att sponsra en skola med ett narkotikasök, med hjälp av oss. Du kan antingen bli stödmedlem i vår organisation eller välja att sponsra ett helt sök själv.

Våra stolta sponsorer

Sponsring

Sponsra en skola med narkotikasök

Område/plats

Du föreslår en skola eller ett område där du önskar att uppdraget genomförs.

Vilken aktör

BOSH utser en aktör som sköter uppdraget och kommunicerar direkt med rektorn.

Uppdrag avslutat

Rektorn får återrapportering. Du informeras enbart om att uppdraget har slutförts efter det har skett.

Vi tackar dig

Om du vill, lägger vi in din logga på vår sida för att visa att du också stödjer en narkotikafri skola för alla barn och unga.

Vill du vara med som stödmedlem?

Genom att bli stödmedlem hos oss visar du ditt engagemang för arbetet med sökhundar och deras viktiga roll inom samhället. Din stödmedlemsavgift går direkt till att stärka och främja branschens arbete med att utveckla sökhundstjänster och säkerställa hög kvalitet. Det är ett konkret sätt att bidra till att göra samhället mer hållbart, säkrare och mer effektivt. Bli stödmedlem idag och vara en del av detta värdefulla arbete!

Nyfiken på att höra mer?

Läs mer om våra tjänster och kontakta något av våra medlemsföretag.